Letar du boende i Stockholm?

16466205_10212144284381675_5030260_o

Jag och Pia Hylén har på senaste tiden fått privilegiet att hyra Stockholms mysigaste lägenhet av vår kära vän Erik. Nu har Pia dock fått ett supererbjudande och en annan drömlägenhet hon var tvungen att tacka ja till, och eftersom att jag är hennes vapendragare och favvo-roomie måste jag ju självklart flytta med henne dit. Därför är vi nu på jakt efter en ny värdig hyresgäst till Eriks lägenhet. Gärna någon som kan flytta in ganska direkt då vi faktiskt redan nu har fått vår nya lägenhet, och att sitta och paxa på två lägenheter såhär mitt i bostadsbristen som tydligen råder i Stockholm känns inte schysst. Vi och Erik har dock väldigt höga krav på att Stockholms absolut mysigaste lägenhet tas över av Stockholms absolut bästa hyresgäst. Upp till bevis alltså. Intervjuer hålls löpande. Kram på er.

PS. Lägenheten ligger på Valhallavägen och har utöver Sveriges snabbaste kök även en drömmig balkong.

3 comments on “Letar du boende i Stockholm?

 • Hej Nikilina!
  Kom över denna annons på Facebook. Vet inte om du kommer ihåg mig, men vi gick på Vittra tillsammans. Jag och pojkvännen, Jakob som också gick på vittra, söker boende tillsammans. Jag pluggar på SU och han jobbar på ett IT företag och har fast tjänst. Vi tyckte eran lägenhet såg mega schysst ut så tänkte bara säga att vi är intresserade. Om du inte redan har hittat en hyresgäst det vill säga. Släng iväg ett mail eller sms annars, vore sjukt tacksamt. Hej så länge!

  / Tove Söderström
  tovesoderstro@gmail.com
  070 959 68 02

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *