Mitt bästa UberEATS-tips

img_3830

img_3900

img_3905

Som många av er säkert märkt så är jag beroende av UberEATS. De fångade mig där i början när jag lyckades roffa åt mig gratis beställningar via deras erbjudandekod och beställde middag från dem varje dag. Nu har jag slut på all innestående rabatt och dessutom har de lagt på en leveranskostnad varje gång man beställer. Så mina middagar har börjat bli en dyr historia. Ska sluta med UberEATS.

Men för er som inte blivit ruinerade än och funderar på att testa på lite restauranger på UberEATS har jag ju dock lite grymma tips att bjuda på. Jag älskar ju smårätter och tapas, blir så mycket festligare att äta då och man får mycket mer för pengarna. Libanesiskt tex är ofta väldigt gott. Min favorit hittills på UberEATS är Restaurang Underbar. Testa den! DRÖM.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199