Bästa alla hjärtans dag-aktiviteten

alla-hjartans-dag

alla-hjartans-dag-2

Häromdagen satt jag och Pia och planerade vår alla hjärtans dag. Är man singel måste man ju hitta på något extra festligt en sådan trevlig högtid. Speciellt om man har världens bästa roomie och bästis, som både jag och Pia har. Då är det viktigt att fira den fina vänskapen man har och vara lite extra kärleksfulla mot varandra. Och fira att man är fri och självständig såklart. Jag och Pia satt och valde mellan att boka en härlig och harmonisk SPA-upplevelse eller dra iväg på en stökig kryssning. Vi kunde inte bestämma oss och började istället fundera på om vi skulle hinna till Berlin och vara tillbaka i lagom tid till arbetsdagen imorgon. Det slutade med att vi bestämde oss för att vi ska hänga hemma ikväll och beställa UberEATS. Världens bästa alla hjärtans dag-aktivitet. Less is more som vi brukar säga ibland och god mat slår ju aldrig fel. Hittade faktiskt en ny rabattkod igår som ni läsare också kan använda om ni vill fira alla hjärtans dag med UberEATS. Koden som ger er 20 % rabatt på hela beställningen är ”TWENTYPERCENTSL”. Glad alla hjärtans dag på er!

PS. För alla er därute som inte vill vara singlar och gärna ha en partner att fira alla hjärtans dag med i framtiden vill jag tipsa om en artikel jag skrev på VOYZ för ett tag sedan, ”Så hittar du din soulmate” heter den och ni kan läsa den här. Det är en steg-för-steg-guide som alltså hjälper er att hitta er meant-to-be. Lycka till.

Kommentera