Halv åtta på Sveavägen

img_0723111

foto-2017-02-26-17-06-28

I söndags kände jag och Pia för att inviga vår nya lägenhet genom att bjuda över lite vänner på middag. När det började närma sig middagstid insåg vi att vi varken hade mat eller köksredskap hemma. Vi lyckades rota fram lite spaghetti och tänkte att vi kunde bjuda på någon enkel men härlig pastarätt eller något. Sedan insåg vi att vi inte hade något durkslag. Vi kom på att vi kunde hälla ut pastavattnet med hjälp av locket på kastrullen men upptäckte sedan att vi inte hade något lock. Sedan märkte vi att vi inte hade en kastrull heller. Så den idén fick vi förkasta och bad Anna ta med sig ett durkslag till oss. Sedan insåg vi att vi fortfarande inte hade någon kastrull vi kunde koka pastan i. Så våra vänner fick inte bli bjudna på middag. De fick bli inbjudna till en ganska tom men mysig lägenhet och beställa hem mat till sig själva i diverse appar. Det är tanken som räknas, som jag och Pia brukar säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *