Livet utan balkong

Ingen är bra på allt, men alla är bra på något. Ingen har allt, men alla har något. Vissa har balkong, andra inte. Så är det bara. Vi har en fransk balkong. Kisar man ser det ut som en vanlig balkong.

Nuförtiden bor jag och Pia på Sveavägen, mitt emot SATS. Brukar stirra så mycket på SATS-skylten jag bara hinner om kvällarna och spänna magen samtidigt. Hoppas på magrutor. Pia brukar gå dit och gymma innan jobbet på morgonen. När jag blir frisk ska jag också göra det. Eller gå på deras yogaklasser. Låter trevligare än gym. Viktigt att ha det trevligt på gymmet också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199