Stockholms bästa häng med Stockholms bästa Clara

Vet inte om det är för att det är Clara och för att hon är Stockholms bästa häng, eller om vi är väldigt bra på att hitta guldkornen som alla andra missar. Jag och Clara har i alla fall hittat en hel del trevliga häng på sista tiden. Stockholms bästa AW-ställe och Stockholms bästa uteservering bland annat. Vill helst inte dela med mig av vad de heter då jag inte vill att det ska vara fullt där när vi kommer. Kanske kan berätta om en av dem i ett framtida blogginlägg. Vi får se.

Idag var vi på pressvisning på Polhem PR och åt världens godaste glass som smakade hallon och vit choklad. Min dator kommer dö nu om någon minut och min laddare är glömd på jobbet så återkommer vid ett senare tillfälle med vad glassmärket heter. Hittade även min drömjacka där. Kanske kan rota fram en bild på den med åt er när jag ändå är igång. Trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199