Hälsar du på busschauffören?

Jag undrar hur många procenten av världens befolkning som hälsar på busschauffören. Inte många tror jag. Sverige ligger nog långt under snittet av de få procenten tror jag också. Förstår inte hur alla människor kan gå på bussen och låtsas som att busschauffören inte finns. Märkligt beteende att ignorera en människa sådär. Tänk på det nästa gång ni som brukar missa att hälsa.

För er som tycker AW är kul kan jag tipsa om att de gör grymma Espresso Martinis på Escalier. Socker på drinkarna slår ju aldrig fel, som jag, Pia och Maja brukar säga.

One comment on “Hälsar du på busschauffören?

  • Busschaufför says:

    Passagerare förstår inte att busschaufförer är människor. När de hälsar, kör jag mjukt och fint och väntar med avgång tills de satt sig. När det är tvärtom, rivstartar jag så snart som möjligt och kör ryckigt.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *