Lördag på Sveavägen 82

För er som missat det driver jag och Pia öppet hus på Sveavägen 82. Där vi bor alltså. Vi bjuder på allt ifrån AW till hummus, bubbel, pianospelande med vacker sång, middagar, solning på vår franska balkong och häng i allmänhet för sällskapssjuka människor i Stockholmsområdet. Idag tex var det dagsfest på Kåken och självklart stod vår lägenhet öppen för härliga filurer som ville komma i rätt mood innan festligheterna. Mest för Linn idag då. Det var hon som dök upp. Räckte gott och väl tyckte jag och Pia. Vissa personer liksom fyller upp hela lägenheten med härlighet bara dom och då behövs det inte så mycket mer. Syftar nu på stjärnor som Linn tex som var här idag då. Hon gjorde hummusen som det bjöds på idag. Sådana som henne ska man hålla hårt i om man driver öppet hus-verksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *