Världens oklaraste telefonsamtal

Jag pratade med världens oklaraste kundservicepersonal någonsin igår tror jag. Min mobil och jag gick skilda vägar på en restaurang häromdagen, och igår kväll ringde jag därför Com Hems spärrnummer man tydligen kan ringa om man vill spärra sin mobil under tider då deras vanliga kundservice är stängd. En kille tog mina personuppgifter och mobilnumret jag ville spärra och så sa han ”Ahmen jag skickar väl det här vidare då”. Jag frågade vad han menade med vidare och om han skulle spärra numret nu. Då sa han ”Nej, men jag skickar det vidare så fixar de nog det”. Han sa att dom nog kommer ringa upp mig imorgon och lösa det. Jag frågade varför det fanns ett spärrnummer man kunde ringa när som helst på dygnet om vanliga kundservice ändå skulle ringa upp mig under deras vanliga öppettider och spärra numret först då. ”Inte vet jag, det är första gången jag jobbar för de där” svarade kundservicekillen då. Sen sa vi inte så mycket mer. Mycket märkligt.

Ikväll ska jag och Maja till Marbella och hänga runt lite där i helgen tänkte vi. Salis grannar är borta så vi får låna deras lägenhet eller hur det var. Känner jag någon som är i Marbella (förutom er jag redan pratat med då såklart), hör av er om ni vill ses i helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *