Feria de Malaga

Förra veckan var det Feria i Malaga. Tyvärr hade vi inga färglada härliga volangklänningar att festivala i, men vi gjorde vårt bästa för att se lite extra festliga ut. Resultatet ser ni på bilderna ovan. Jag tror att jag lyckades sämst. Vi försökte ta oss till Ferian nästan varje dag men det gick inge vidare. Ni vet hur det kan bli när man har det supertrevligt på middagar och förfester. Man kommer aldrig till skott. I helgen gjorde vi dock det och vandrade runt på gatan tillsammans med resten av södra Spanien partyglada livsnjutare och drack ett sött vin som jag glömt bort namnet på. Det var tydligen det man skulle dricka på ferian berättade våra roomies som är riktiga spanjorer och inte bara låtsas-locals som jag och Maja. Jag ger ferian i Malaga 5 av 5 toasters.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199