Någon som behöver en roomie?

Jag är ju i allmänhet väldigt bra på att samla på mig boenden till skillnad från gemene man osv. Så har jag i alla fall uppfattat det. När alla min klasskompisar under studietiden i Uppsala panikade över boende satt jag av någon konstig anledning med en lägenhet och tre studentrum, och i våras hade jag och Pia två lägenheter i Stockholm. Lika bra tänkte vi. Tråkigt om man tröttnar på en och kul med variation. De senaste månaderna har jag även dragits med ett boende i Stockholm och ett i Malaga. Men mitt tidigare flyt vände tyvärr förra veckan då jag blev av med alla mina lägenheter.

Så min fråga till er som läser detta är nu då ifall ni vet någon som eventuellt behöver en roomie eller gärna tar emot förstärkning i sin lägenhet. Gärna i Stockholm eller i Spanien eller någonstans däremellan, förslag på trevliga boenden på andra avlägsna platser i världen tas också emot såklart. Men helst Spaniens solkust. Det är där mitt hjärta bor och gillar inte att befinna mig alltför långt bort ifrån det. Tack på förhand, hoppas er tisdag blir/är grym! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199