About last night

En av de absolut bästa personerna på planeten fyllde år för någon vecka sedan. Nicholie heter hon. Självklart ska ju sjärnor som henne firas ordentligt så igår styrde jag och Clara en liten ost och sangriakväll hemma hos mig. Emma som också är en riktig sjärna fick också vara med. Sedan var planen att vi skulle gå ut, men då vi alla har bott alldeles för länge utomlands och glömt bort att svenska nattklubbar inte riktigt har öppet till klockan nio på morgonen kom vi ut alldeles för sent. Ett annat problem var att vi råkade ta oss till en klubb som tydligen hade stängt för säsongen. Trädgården ni vet. Som det kan bli. Här försöker man bli en del av det svenska samhället igen och så får man ingen respons. Aja. Bättre lycka nästa gång. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199