Ring inte mig i helgen

Självklart får ni ringa mig i helgen. Men jag kommer antagligen inte att svara. Tänkte nämligen gå under jorden i helgen och stänga av min mobil. Har hört att sådant ska vara bra. Tror jag är lite mobilberoende. Och så ringer det ju så trevliga människor till mig hela tiden så man kan ju inte låta bli att svara. Och så slutar det med att man pratar i telefon hela dagarna och det har ju inte en sådan som jag tid med. Så om ni undrar varför det inte går att nå mig i helgen så har jag inte dött. Jag kör bara en liten mobil-detox. Vill ni också testa en digital detox har jag skrivit en artikel på VOYZ tidigare om hur man gör här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199