Så vet du om din vän är äkta

Du blir ju vad du äter men även som du umgås. Därför är det ju viktigt att omge sig med äkta och genuina vänner. Är du osäker på om dina vänner är äkta och genuina kommer här tre exempel på beteenden hos äkta vänner som du kan använda som referenser för att se om dina vänner är äkta.

  1. De äter upp din mat. Om de tar för sig utan att fråga när de är hungriga hemma hos dig är detta ett tydligt tecken på att de är äkta vänner. De känner sig bekväma och nära dig och tänker att det som är ditt är deras och vice versa. Detta betyder även självklart att du kan äta upp deras mat tillbaka.
  2. De säger till. De är inte rädda för att säga till om de tycker att du klär dig oanständigt eller beter dig märkligt. De vill ditt bästa och vill inte heller associeras med märkliga personer eller personer med ohyfsad outfit. Du behöver dock inte lyssna på deras tillsägningar om du inte håller med.
  3. De säger inte till för mycket. Om du märker att dina vänner påpekar alldeles för många fel hos dig så är de inte äkta vänner. Kanske är de äkta i någon annan relation men de är inte din typ av människor. De fattar inte ditt universum helt enkelt och borde inte få vara en del av det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199