Jag tror jag är allergisk mot min tandborste

Kan man vara allergisk mot sin tandborste? Om man kan det tror jag att jag har varit det sedan i somras. Varje gång jag borstar tänderna får jag sådana kväljningar. Två gånger har jag spytt faktiskt. Jättemärkligt jag vet. Känns ju dock lite konstigt att gå till en läkare med dessa symptom. Får en känsla av att de inte skulle ta mig på allvar. Men kanske ska ringa en husdoktor eller något. Se om de har haft några liknande patienter och tips på hur jag kan lindra besvären eller så. Man vet ju aldrig. Värt ett försök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199